ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

صدها افسر جدید اسرائیلی تهدید به تمرد از خدمت کردند

صدها افسر جدید اسرائیلی تهدید به تمرد از خدمت کردند روزنامه صهیونیستی هاارتص از پیوستن ۱۰۰ افسر نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به جریان تمرد علیه سیاست‌های نتانیاهو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، این رسانه عبری زبان خبر داد، یکصد افسر از یکی از یگان‌های نیروی هوایی اسرائیل تهدید کردند در صورتی که تغییرات قوانین قضائی توسط کابینه راستگرای نتانیاهو به انجام برسد، آنها از خدمت در ارتش اسرائل تمرد خواهند کرد.

 

به نوشته این رسانه در میان افسران امضا کننده این اعلامیه تهدید آمیز دو افسر ارشد و بلند پایه و از فرماندهان سابق نیروی هوایی هم به چشم می‌خورند.

 

هاارتص بدون نام بردن از این دو افسر بلند پایه افزود: صدها نظامی و افسر اسرائیلی از یگان‌های عملیات ویژه و واحد جنگ الکترونیک وابسته به سرویس اطلاعات نظامی هم اعلام کردند که از یک شنبه (فردا) برای ادای خدمت احتیاط به یگان‌های خود ملحق نخواهند شد.

 

آنها ضمن تاکید بر اعتراض خود به سیاست‌های نتانیاهو با دیکتاتور توصیف کردن نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کردند، تعهدی نسبت به دیکتاتور ندارند.

 

به نوشته این رسانه به غیر از این افراد صدها نظامی دیگر نیز طی هفته‌های گذشته در پیام‌ها و طومارهای مشابهی تمرد خود را از حضور در یگان‌های نظامی، اطلاعاتی و انتظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

 

گفتنی است بیش از دو ماه است که رژیم صهیونیستی شاهد تظاهرات مستمر و رو به گسترشی است که باعث شده است حتی رئیس رژیم صهیونیستی هم نسبت به فروپاشی این رژیم اعلام خطر کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار